Verzendkosten

Verzendig binnen Nederland
Bij een bestelling binnen Nederland rekenen wij vanaf een totaalbedrag van € 50,- géén verzendkosten. Blijft het totaal van uw bestelling onder € 50,- dan rekenen wij 
€ 4,95 voor de verzending. Voor het retourneren van een bestelling vragen wij een eigen bijdrage van € 4,95 van u. Deze bijdrage wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje 'retourneren en ruilen'.  


Verzending buiten Nederland
Voor verzenden buiten Nederland maar binnen de BeNeLux, bedragen de kosten € 11,95 voor pakketten tot 2 kg. Dit is voor eigen rekening. Is het pakket zwaarder of wenst u het pakket buiten de BeNeLux geleverd te krijgen dan doen wij u vooraf per e-mail een volledige prijsopgave. 

Mocht u uw bestelling vanuit het buitenland willen retourneren? Dan kan dat uitereaard. Net zoals bij bestellingen vanuit Nederland, vragen wij óók bij bestellingen vanuit het buitenland een eigen bijdrage voor het retourneren. Voor landen buiten Nederland is dit bedrag gelijk aan de verzendkosten, namelijk € 11,95. Deze bijdrage wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. 


Levertijd
We streven ernaar om bestellingen die voor 16:30 uur geplaatst zijn de volgende werkdag door PostNL te laten bezorgen.
Onze uiterste levertermijn is 3 werkdagen. Indien het langer duurt ontvangt u hiervan bericht.