Betalen

In onze webshop kunt u op verschillende manieren veilig betalen. Namelijk via:

  • iDEAL
  • AfterPay
  • Creditcard
  • PayPal
  • VVV giftcard
  • Apple Pay

Betalen met iDeal
iDeal is een online betaalmogelijkheid waarmee je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel kunt afrekenen in onze webshop. Je betaalt binnen je eigen internetbetaalomgeving van je bank. Het verschil met overmaken is dat alle gegevens al voor je klaar staan. Je kunt het vergelijken met pinnen in de winkel. Makkelijk en met dezelfde strenge beveiligingseisen van je bank.

Achteraf betalen met AfterPay
Je kunt aangeven dat je wilt betalen met AfterPay indien je orderbedrag niet hoger is dan je persoonsgebonden limiet bij AfterPay en je ouder dan 18 jaar bent. In dat geval ontvang je eerst je bestelling en ontvang je na 4 dagen een factuur per e-mail van AfterPay. In die e-mail staan alle betaaldetails. Je kunt het bedrag via internetbankieren aan AfterPay overmaken maar je kunt ook gebruik maken van de button in de e-mail. Als je op de button klikt kom je op de beveiligde betaalomgeving van AfterPay en kun je met IDEAL betalen. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Voor specifieke vragen van een betalingsafhandeling verwijzen we je naar de klantenservice van AfterPay: 020 7 230 270.

Betalen met Creditcard
Met creditcard betalen is een veilige en snelle manier om artikelen te bestellen. De kaarten van Mastercard en Visa worden geaccepteerd.

Betalen met PayPal
PayPal is een betrouwbaar online betalingssysteem. Als je kiest voor PayPal om te betalen word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van PayPal. Ben je al bekend bij PayPal dan kun je snel, gemakkelijk en veilig betalen met je eigen PayPal rekening. Als je nieuw bent bij PayPal kun je als gast een betaling doen of een rekening openen en de betaling bevestigen.

Betalen met VVV giftcard
De VVV Giftcard is een nieuwe cadeaukaart die ook online te besteden is in onze webshop. Lekker vanuit uw luie stoel op zoek naar dé perfecte besteding van uw cadeaukaart. In verband met de aangescherpte Europese anti-witwasrichtlijnen, is er vanaf 1 juli 2020 voor het besteden van VVV-kaarten een maximum van €50,- vastgesteld.

Betalen met Apple Pay
Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of het gezicht.